Datele personale introduse de tine pe acest site vor fi stocate, prelucrate şi utilizate de CANA CIPRIAN I.F. doar în scopul comunicării dintre noi.

Sunt de acord Nu sunt de acord

Română
English
Italiano
Español
Français

Prezentare

Ce este WEBPVC?

Exemplu de produs

Exemple de produs

WEBPVC este o platformă online adresată comercianţilor de tâmplărie PVC. Aceasta permite realizarea şi gestiunea ofertelor într-un mod simplu, rapid şi precis, fiind un instrument ideal de lucru pentru agenţi şi revânzători.

În interfaţa de configurare a produselor se pot selecta profilul şi culoarea acestuia, feroneria, tipurile de deschidere, sticla şi panelul, plasele de insecte, balamalele şi tipul de prag. Mai mult, se pot adăuga accesorii specifice: glafuri şi pervaze, profile de extensie, rigidizare şi cuplare, şilduri şi mânere diferite de cele standard, tocuri de renovare, elemente decorative, etc.

Preţul afişat se actualizează instantaneu la fiecare modificare a caracteristicilor produsului. Deasemenea, pentru fiecare produs se calculează coeficientul de transfer termic (U). În funcţie de acesta se determină clasa de eficienţă energetică, aşa cum este ea definită de către producător.

Cum se formează preţul?

În formarea preţului produsului aplicaţia ia în calcul costul fiecărui element component al ferestrei sau uşii, la această valoare aplicându-se adaosul comercial.

Pentru profile se calculează necesarul de ramă, cercevea, montant, montant mobil, baghetă, armături, garnituri şi prinderi de montant. Feroneria este definită pe intervale de lăţime şi înălţime. Preţul sticlelor este definit per mp, dar, totodată, sunt prevăzuţi şi parametri pentru cotele agabaritice (sticle cu greutate sau laturi mai mari decât anumite valori definite).

Costul de montaj se calculează fie ca procent din valoarea produselor fie ca preţ per element de tâmplărie, în funcţie de alegerea comerciantului.

Cum se administrează?

Panoul de administrare permite accesul la arhiva de comenzi şi oferte, la configurarea preţurilor şi la conturile de client.

În cadrul interfeţei de gestiune a comenzii se pot genera automat factura proforma şi contractul lucrării, se pot trimite comentarii către client şi se pot adăuga servicii sau produse suplimentare.

Pentru fiecare cont de client se vor stabili: discountul, avansul, TVA-ul, costurile de transport, etc.